Beste bezoeker, beste cliënt,

 

Maandag 11 mei mag ik weer beginnen! Daar ben ik heel blij mee, want dat betekent dat ik u weer mag behandelen.

 

Echter we leven nog steeds in het Corona tijdperk en het is van belang dat we ons daar allebei van bewust zijn als u naar mijn praktijk komt.

 

Brancheorganisatie ProVoet heeft protocollen opgesteld om u zo veilig mogelijk te kunnen helpen. Door al deze voorzorgsmaatregelen is de omgeving van mijn praktijk veilig.

 

  •           Een dispenser met handalcohol is bij binnenkomst van mijn praktijk beschikbaar. Wilt u daar alstublieft gebruik van maken en direct uw handen desinfecteren.
  •           Indien gewenst ligt er een mondkapje voor u klaar.
  •           Tijdens de behandeling werk ik met een plexiglas scherm wat tussen ons in geplaatst wordt.
  •           Ik heb mijn afspraken zo gepland dat er een kwartier tussen u en mijn volgende cliënt zit. Ik gebruik die tussenliggende tijd om mijn praktijk te reinigen en te ventileren, zodat de ruimte weer “Corona-proof” is volgens de opgestelde protocollen.
 

Dankzij deze maatregelen kan ik u veilige en verantwoorde zorg bieden en kan ik in een veilige omgeving mijn werk blijven doen.

 

LET WEL! Er mag géén behandeling uitgevoerd worden indien u:

 

1.  De afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten heeft: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2.  Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3.  Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4.  Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u  korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5.  Bent u in thuisisolatie omdat u  direct contact heeft  gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 

Kom alleen

 

Ik verzoek u om alleen naar mijn praktijk te komen. Eventuele begeleiding kan ik helaas niet toelaten. Mocht u per se  een begeleider nodig hebben, dan dient deze buiten of in de auto te wachten. Heeft uw begeleider één van bovenstaande klachten, wilt u dan iemand anders vragen om u naar mijn praktijk te begeleiden?

 

Ik ben blij u weer in mijn praktijk te mogen verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Esther Joosten.