Corona Protocol

Brancheorganisatie ProVoet heeft protocollen opgesteld om u zo veilig mogelijk te kunnen helpen. Door al deze voorzorgsmaatregelen is de omgeving van mijn praktijk veilig.

 

  •           Een dispenser met handalcohol is bij binnenkomst van mijn praktijk beschikbaar. Wilt u daar alstublieft gebruik van maken en direct uw handen desinfecteren.
  •           Indien gewenst ligt er een mondkapje voor u klaar.
  •           Tijdens de behandeling werk ik met een plexiglas scherm wat tussen ons in geplaatst wordt.
  •           Kom precies op tijd, niet te laat, maar ook niet te vroeg. De (ruimere) planning is dusdanig dat u in principe meteen de praktijkruimte in kunt.
  • We houden zo veel mogelijk de 1,5 meter in acht.
 

Dankzij deze maatregelen kan ik u veilige en verantwoorde zorg bieden en kan ik in een veilige omgeving mijn werk blijven doen.

 

LET WEL! Er mag géén behandeling uitgevoerd worden indien u:

 

1.  De afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten heeft: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2.  Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3.  Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4.  Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u  korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5.  Bent u in thuisisolatie omdat u  direct contact heeft  gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 

 

Verder wil ik u verzoeken om alleen naar mijn praktijk te komen.

 

Ik ben blij u weer in mijn praktijk te mogen verwelkomen!