Corona Protocol

Brancheorganisatie ProVoet heeft protocollen opgesteld om u zo veilig mogelijk te kunnen helpen. Door al deze voorzorgsmaatregelen is de omgeving van mijn praktijk veilig.

 

  •           Er staat een automatische alcoholdispenser bij binnenkomst van mijn praktijk. Wilt u hier alstublieft gebruik van maken en direct uw handen desinfecteren.
  •           Indien gewenst ligt er een mondkapje voor u klaar.
  •           Tijdens de behandeling werk ik met een plexiglas scherm wat tussen ons in geplaatst wordt.
  • Na iedere cliënt wordt de praktijk grondig gereinigd en alles gedesinfecteerd. Alle desinfectiemiddelen in de praktijk zijn aangepast (virus dodend).
  •           Kom precies op tijd, niet te laat, maar ook niet te vroeg. De (ruimere) planning is dusdanig dat u in principe meteen de praktijkruimte in kunt.
  • We houden zo veel mogelijk de 1,5 meter in acht.
  • Graag wil ik u verzoeken om alleen naar mijn praktijk te komen.
 

Dankzij deze maatregelen kan ik u veilige en verantwoorde zorg bieden en kan ik in een veilige omgeving mijn werk blijven doen.

 

LET WEL! Er mag géén behandeling uitgevoerd worden indien één van het onderstaande bij u van toepassing is, ook al is dat kort voor de afspraak. Bel of app dan even zodat we de afspraak (kosteloos) kunnen verzetten.

 

1.  De afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten heeft: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2.  Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3.  Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4.  Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u  korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5.  Bent u in thuisisolatie omdat u  direct contact heeft  gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 

Ik ben blij u weer in mijn praktijk te mogen verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Esther Joosten.