Logo en Esther Joosten

Over mij

Mijn naam is Esther Joosten en ik ben gediplomeerd (medisch) pedicure en oncologisch voetzorg verlener in Roermond. Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (ProCert).

Als medisch pedicure ben ik gespecialiseerd in het behandelen van risicovoeten ten gevolge van diabetes, reuma, spasme, ouderdom en verwaarlozing. Sinds maart 2023 ben ik als oncologisch voetzorg verlener gespecialiseerd in de oncologische voet. Hierbij gaat het met name om de bijwerkingen die kankerpatiënten ondervinden tijdens de actieve fase van de behandeling, te weten chemotherapie, doelgerichte therapie of immuuntherapie. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje 'Behandelingen' - 'Oncologische voet'.

Ook als u geen risicovoeten of pijnklachten heeft, kunt u bij mij terecht voor een prima voetbehandeling of een voet- en onderbeenmassage.

Als pedicure is mijn uitdaging steeds weer om mensen te adviseren en samen te werken naar een goede gezondheid van de voeten. Het is een prachtig vak, het werk geeft mij voldoening en ik oefen het met veel plezier uit.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en richtlijnen volg ik regelmatig cursussen, workshops en lezingen.

Kijkt u rustig rond op mijn website en maak kennis met de verschillende behandelingen die ik in mijn praktijk uitvoer.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Laat het mij weten, ik ben u graag van dienst.

Om hygiënische redenen kan ik helaas de telefoon niet aannemen tijdens het behandelen. U kunt eventueel een bericht achterlaten. Spreek duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

Met vriendelijke groet,

Esther Joosten.

Over mij