Over mij

 

Mijn naam is Esther Joosten en ik ben gediplomeerd (medisch) pedicure in Roermond. Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (ProCert).

 

Als medisch pedicure ben ik gespecialiseerd in het behandelen van risicovoeten ten gevolge van diabetes, reuma, kanker, spasme, ouderdom en verwaarlozing.  

 

Ook als u geen risicovoeten of pijnklachten heeft, kunt u bij mij terecht voor een prima voetbehandeling, Spa-behandeling of een voet- en onderbeenmassage. 

 

Als pedicure is mijn uitdaging steeds weer om mensen te adviseren en samen te werken naar een goede gezondheid van de voeten. Gelukkig lukt dat ook in de meeste gevallen. Daarom geeft het werk mij veel voldoening en vind ik het een prachtig vak dat ik met veel plezier uitoefen.

 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en richtlijnen volg ik regelmatig cursussen, workshops en lezingen. In april 2023 ben ik geslaagd voor de specialisatie te weten Medisch Pedicure Oncologie / Oncologisch Voetzorg Verlener/OVV. En mag ik ook deze groep mensen ook van goede voetverzorging voorzien.

 

Kijkt u rustig rond op mijn website en maak kennis met de verschillende behandelingen die ik in mijn praktijk uitvoer.

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Laat het mij weten, ik ben u graag van dienst. 

 

Om hygiënische redenen kan ik helaas de telefoon niet aannemen tijdens het behandelen. U kunt eventueel een bericht achterlaten. Spreek duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

 

Graag tot ziens in mijn praktijk!

 

Met vriendelijke groet,

Esther Joosten.