medisch pedicure esther joosten

 

Mijn naam is Esther Joosten en ik ben gediplomeerd (medisch) pedicure in Roermond. Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (ProCert).

 

Als medisch pedicure ben ik gespecialiseerd in het behandelen van risicovoeten ten gevolge van diabetes, reuma, kanker, spasme, ouderdom en verwaarlozing.  

 

Ook als u geen risicovoeten of pijnklachten heeft, kunt u bij mij terecht voor een prima voetbehandeling, Spa-behandeling of een voet- en onderbeenmassage. 

 

Als pedicure is mijn uitdaging steeds weer om mensen te adviseren en samen te werken naar een goede gezondheid van de voeten. Gelukkig lukt dat ook in de meeste gevallen. Daarom geeft het werk mij veel voldoening en vind ik het een prachtig vak dat ik met veel plezier uitoefen.

 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en richtlijnen volg ik regelmatig cursussen, workshops en lezingen. 

 

Kijkt u rustig rond op mijn website en maak kennis met de verschillende behandelingen die ik in mijn praktijk uitvoer.

 

Heeft u een vraag, wilt u een gratis advies of wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Laat het mij weten, ik ben u graag van dienst. 

 

Om hygiënische redenen kan ik de telefoon niet aannemen tijdens het behandelen. Laat een bericht achter met uw naam en telefoonnummer, u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

Graag tot ziens in mijn praktijk!

 

Met vriendelijke groet,

Esther Joosten.

Medisch Pedicure Esther Joosten Roermond