medisch pedicure Esther JOOSTEN

 

Ik ben Esther Joosten en sinds 2017 gediplomeerd pedicure. Halverwege de basisopleiding ben ik begonnen aan de opleiding tot medisch pedicure. Deze heb ik in maart 2018 met goed gevolg afgerond.

 

Als pedicure is mijn uitdaging steeds weer om mensen te adviseren en samen te werken naar een goede gezondheid van de voeten. Gelukkig lukt dat ook in de meeste gevallen. Daarom geeft het werk mij veel voldoening en vind ik het een prachtig vak dat ik met veel plezier uitoefen.

 

Mijn behandelingen vinden plaats in een prettige sfeer zodat u zich op uw gemak voelt. U bent bij mij op het juiste adres voor professionele voetzorg waarbij deskundig advies en persoonlijke aandacht voorop staat. Door mijn uitleg behoudt u controle over de behandelingen. En heeft u vragen dan kunt u ze gerust stellen.

 

Kijkt u rustig rond op mijn website en maak kennis met de verschillende behandelingen die ik in mijn praktijk uitvoer. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u mij bellen, mailen of een berichtje sturen middels het contactformulier hier op de site.

 

Indien de telefoon niet wordt opgenomen ben ik mogelijk bezig met behandelen. Laat u dan een bericht achter met uw naam en telefoonnummer. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

Graag tot ziens in mijn praktijk!

 

Met vriendelijke groet,

Esther Joosten.

Medisch_Pedicure_Esther_Joosten_Roermond